News

<< Back

BRP ILMOITTAA CAN-AM-MOOTTORIPYÖRÄN PALUUN TÄYSIN SÄHKÖISELLÄ MALLISTOLLA

March 25, 2022 at 6:00 AM EDT
image
 

Kuljettajat voivat odottaa näiden uusien huippuluokan sähköisten Can-Am-moottoripyörien olevan täydellisiä jokapäiväisiin työmatkoihin ja pysyvän uskollisina merkin track & trail -perinnölle erinomaisilla virkistys- ja maastoajo-ominaisuuksilla.

Valcourt, Québec, 25. maaliskuuta 2022BRP Inc. (TSX:DOO; NASDAQ:DOOO) ilmoittaa tänään, että ikoninen Can-Am-merkki palaa moottoripyöräilyjuurilleen uudella täysin sähköisellä mallistolla. Rakastetun Can-Am-merkin 50. vuosipäivän kunniaksi yhtiö lanseeraa sähköisten 2-pyöräisten moottoripyörien malliperheen. 

"Nyt kun moottoripyöräteollisuus siirtyy kohti sähkökäyttöä, näimme mahdollisuuden hyödyntää moottoripyöräperintöämme ja palata markkinoille. Tämä uusi tuoteluokka on meille erittäin tärkeä, ja olemme innoissamme siitä, että Can-Am-moottoripyörät ovat ensimmäiset EV-mallit BRP:n sähköisessä mallistossa, joiden julkaisu on vahvistettu kuluttajille. Monilla meistä on erittäin hyviä muistoja varhaisilla dirt-pyörämalleilla ajamisesta, ja nyt odotamme innolla, että voimme rakentaa uutta Can-Am-merkin rikkaan historian innostamina ja tehdä vaikutuksen uuden sukupolven moottoripyöräilijöihin ja sähköajoneuvoharrastajiin”, sanoo José Boisjoli, pääjohtaja. 

Ensimmäinen Can-Am-moottoripyörä esiteltiin vuonna 1973, ja se hallitsi heti motocrossia ja enduroa. Välitön menestys nosti merkin ikoniseen asemaan heti alusta alkaen. Puoli vuosisataa myöhemmin uudet mallit on kehitetty monia eri tyyppisiä kuskeja ajatellen, eli niille, jotka janoavat seikkailuja, etsivät jännitystä avoimilta maanteiltä, kaipaavat pitkiä reissuja maaseudun rauhassa tai haluavat kokea kaupungin katujen elämän. Kuljettajat voivat odottaa näiden uusien huippuluokan sähköisten Can-Am-moottoripyörien olevan täydellisiä jokapäiväisiin työmatkoihin ja pysyvän uskollisina merkin track & trail -perinnölle erinomaisilla virkistys- ja maastoajo-ominaisuuksilla.

 

 

CAN-AM MOOTTORIPYÖRÄT OVAT TULLEET TAKAISIN - 100 % SÄHKÖISINÄ JA LUOMME KOKONAAN UUDEN SUKUPOLVEN!
 

BRP:n asiakkaat ja jälleenmyyjäverkosto ovat odottaneet tällaista tuoteluokkaa jo pitkään. Yhtiö odottaakin innolla tämän uuden sähköisen malliston saamista jälleenmyyjiensä esittelytiloihin, mikä vahvistaa entisestään heidän taloudellista vahvuuttaan ja edustustaan avainmarkkinoilla. Malliston ensimmäisten mallien odotetaan olevan saatavilla vuoden 2024 puolivälissä. 

BRP:n nykyisten jälleenmyyjien, jotka ovat kiinnostuneita tämän uuden malliston ottamisesta valikoimaansa, tulee ottaa yhteyttä aluemyyntipääliköihinsä. Ne, jotka ovat kiinnostuneita ryhtymään sähkömoottoripyörien BRP-jälleenmyyjäksi, kutsutaan lähettämään pyyntö yhtiön verkkosivustolla.

Tietoja BRP:stä
Olemme maailman johtava moottoriurheiluajoneuvojen, propulsiojärjestelmien ja veneiden valmistaja 80 vuoden kokemuksella innovaatioista ja kuluttajien huomioinnista. Alan johtavien ja erottuvien tuotteiden portfolioomme kuuluvat Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat, Sea-Doo-vesikulkuneuvot, Can-Amin tieliikenne- ja maastoajoneuvot, Alumacraft-, Manitou- ja Quintrex-veneet ja Rotax-propulsiojärjestelmät veneisiin sekä Rotax-moottorit mikroautoihin ja harrasteilmailuun. Täydennämme tuotelinjastoamme osilla, lisävarusteilla ja vaatetusliiketoiminnalla, jotka on suunniteltu parantamaan ajokokemusta. Vuotuinen 7,6 miljardin Kanadan dollarin liikevaihtomme tulee yli 120 maasta, ja työllistämme 20 000 motivoitunutta ja kekseliästä ihmistä.

www.brp.com
@BRPNews

Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo, Can-Am, Rotax, Alumacraft, Manitou, Quintrex, Stacer, Savage, Evinrude ja BRP-logo ovat Bombardier Recreational Products Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

VAROITUS TULEVAISUUTTA KOSKEVISTA LAUSUMISTA
Tietyt tässä lehdistötiedotteessa esitetyt lausunnot, mukaan lukien muun muassa lausunnot, jotka liittyvät aikomukseemme lanseerata uusi tuotelinja, lausunnot yhtiön nykyisistä ja tulevista suunnitelmista sekä muut lausunnot yhtiön tulevaisuudennäkymistä, odotuksista, ennakoinneista, arvioista ja aikomuksista, tuloksista, toiminnan tasosta, suorituskyvystä, tavoitteista, päämääristä, tai saavutuksista, prioriteeteista ja strategioista, taloudellisesta asemasta, markkina-asemasta, kyvykkyyksistä, kilpailuvoimista, uskomuksista sekä niiden toimialojen tulevaisuudennäkymistä ja trendeistä, joilla yhtiö toimii, tuotteiden ja palvelujen kysynnän odotetusta kasvusta markkinoilla joilla yhtiö kilpailee, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnasta, mukaan lukien tulevien tuotteiden ennakoiva suunnittelu, ominaisuuksista, kapasiteetista tai suorituskyvystä ja niiden odotetusta aikataulun mukaisesta markkinoille tulosta, odotetuista rahoitustarpeista sekä pääomavarojen ja likviditeetin saatavuudesta tai muista tulevista tapahtumista tai kehityssuunnista sekä muista lausumista, jotka eivät ole historiallisia tosiseikkoja, ovat Kanadan ja Yhdysvaltojen arvopaperilainsäädännössä tarkoitettuja tulevaisuutta koskevia lausumia. Sanat "saattaa", "tulee", "olisi", "pitäisi", "voisi", "odottaa", "ennustaa", "suunnittelee", "aikoo", "suuntauksia", "viitteitä", "ennakoi", "uskoo", "arvioi", "näkymät", "arvioida", "todennäköistä" tai "mahdollista" tai näiden sanojen negatiiviset tai muut muunnelmat tai muut vastaavat sanat tai lausekkeet on tarkoitettu tunnistamaan tulevaisuutta koskevat lausumat.

Tulevaisuutta koskevat lausumat esitetään, jotta lukijat ymmärtäisivät paremmin tiettyjä keskeisiä tekijöitä yhtiön nykyisistä tavoitteista, päämääristä, strategisista painopisteistä, odotuksista ja suunnitelmista sekä ymmärtäisivät paremmin yhtiön liiketoimintaa ja ennakoitua toimintaympäristöä. Lukijoita varoitetaan siitä, että tällaiset tiedot eivät välttämättä sovellu muihin tarkoituksiin; lukijoiden ei pidä luottaa kohtuuttomasti tässä esitettäviin tulevaisuutta koskeviin lausumiin. Tulevaisuutta koskeviin lausumiin sisältyy niiden luonteen vuoksi riskejä ja epävarmuustekijöitä, ja ne perustuvat useisiin sekä yleisiin että erityisiin oletuksiin.

Monet tekijät voivat aiheuttaa sen, että yhtiön todelliset tulokset, toiminnan taso, suorituskyky tai saavutukset tai tulevat tapahtumat tai kehitys poikkeavat olennaisesti tulevaisuutta koskevissa lausumissa ilmaistuista tai vihjatuista tuloksista tai kehityssuunnista johtuen useista tekijöistä, mukaan lukien riskitekijät, joita käsitellään yhtiön vuotuisen tiedotuslomakkeen otsikon "Riskitekijät" alla, sekä ne tekijät, jotka on yksilöity BRP:n vuotuisessa johdon selvityksessä ja analyysissä ja tilintarkastetussa konsolidoidussa tilinpäätöksessä tilikaudelta 2021 ja muissa yhtiön viimeaikaisissa ja tulevissa asiakirjoissa, jotka ovat saatavilla SEDARissa, EDGARissa ja yhtiön verkkosivustolla. Näiden tekijöiden ei ole tarkoitus edustaa täydellistä luetteloa tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa yhtiöön; näitä tekijöitä tulisi kuitenkin harkita huolellisesti. Ellei toisin mainita, tämän lehdistötiedotteen sisältämät tulevaisuutta koskevat lausumat on annettu tämän lehdistötiedotteen päivämääränä, eikä yhtiöllä ole aikomusta eikä velvollisuutta päivittää tai tarkistaa mitään tulevaisuutta koskevia lausumia vastaamaan tulevia tapahtumia, olosuhteiden muutoksia tai uskomusten muutoksia, elleivät sovellettavat arvopaperisäädökset sitä vaadi. Mikäli yhtiö päivittää tämän lehdistötiedotteen sisältämiä tulevaisuutta koskevia lausumia, ei pidä tehdä johtopäätöstä siitä, että yhtiö tekisi lisäpäivityksiä kyseisen lausuman, siihen liittyvien asioiden tai muiden tulevaisuutta koskevien lausumien osalta. Tämän lehdistötiedotteen sisältämiä tulevaisuutta koskevia lausumia rajoittaa nimenomaisesti tämä varoituslausuma.

.-30-

Median tiedustelut:
Biliana Necheva
Mediasuhteet
media@brp.com
Sijoittajasuhteet:
Philippe Deschênes
Sijoittajasuhteet
Puh: 450 532 6462
philippe.deschenes@brp.com